Financieel Dagblad

Financieel Dagblad

Het zusje, of broertje afhankelijk van hoe je het ziet, van de Telegraaf is het Financieel Dagblad. Zoals de naam al zegt, niet een normale courant, maar een courant met eigenlijk alleen maar financieel nieuws, en nieuws dat met financiƫn te maken heeft of daar veel invloed op heeft. En dat komt natuurlijk in de praktijk er op neer dat ook het Financieel Dagblad boordevol aansprekend nieuws staat, en dat deze krant niet alleen maar gelezen wordt door mensen die in de financiƫle sector werkzaam zijn. In tegendeel.

Een krant dus die veel met economie te maken heeft, en eigenlijk draait rondom datgene dat ons dagelijkse leventje aan het draaien weet te houden.

Helaas vinden veel mensen het een wat duur ogende krant. Dat heeft natuurlijk niets met het uiterlijk te maken, maar juist met het feit dat wij met ons allen denken dat dit dagblad door de bankensector gelezen wordt.

Dat is overigens niet waar, want het merendeel van de lezers werkt niet in deze sector, maar juist compleet ergens anders.

Dit is dus zo’n dagblad, waarvoor een proefabonnement Financieel Dagblad een uitkomst is. Want daarmee kun je dit dagblad gewoon eens een tijdje uit proberen.

Een proefabonnement Financieel Dagblad afsluiten

Veel mensen die in het verleden een proefabonnement Financieel Dagblad hebben geprobeerd, hebben dit proefabonnement inmiddels alweer jaren geleden omgezet in een normaal abonnement. Want lezers van deze krant zijn over het algemeen bijzonder tevreden over de artikelen, de diepgang en de onpartijdigheid van het Financieel Dagblad. Zaken die voor veel Nederlanders erg belangrijk zijn als men een krant leest.

Proefabonnement Telegraaf afsluiten?
Wil jij ook wel eens kijken of het Financieel Dagblad een goede krant is, neem dan een proefabonnement Financieel Dagblad.

Dat is al mogelijk vanaf 10 euro voor 4 weken. Een nieuwe uitgave op iedere werkdag van de week, en op zaterdag de FD weekend en FD persoonlijk.

Neem HIER een proefabonnement op het Financieel Dagblad, en geniet!