Proefabonnement Algemeen Dagblad

Proefabonnement Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad is één van Nederlands populairste kranten. Het AD is een echte kwaliteitskrant, maar uniek op zijn eigen manier.

Het Algemeen Dagblad is in mindere mate op zoek naar sensatie, zoals wij dat gewend zijn van bijvoorbeeld De Telegraaf.

De krant is gemakkelijkere toegankelijk, een wat luchtigere krant dan het NRC en de Volkskrant.

Al enkele jaren is het AD verkrijgbaar in een mooi tabloid formaat, zoals wij dat vandaag de dag bij meeste kranten zien.

Het Algemeen Dagblad brengt zowel nieuws uit het binnenland als dat uit de regio. Dat is het fijne aan deze krant, uw woonadres bepaald welke krant er ontvangen zal worden.

Hieronder een kort lijstje van de kranten die het Algemeen Dagblad uitbrengt:

– AD: Algemeen Dagblad
– AD de Dordtenaar
– AD Amersfoortse Courant
– AD Utrechtse Nieuwsblad
– AD Groene Hart
– AD Haagse Courant
– AD Rivierenbuurt
– AD Rotterdams Dagblad

Cadeautje bij een abonnement op het Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad heeft zo nu en dan een leuke actie, wanneer er een abonnement aangeschaft zal worden. Het is nu mogelijk om bij een abonnement een leuk cadeautje te krijgen dat is momenteel een tablet.

Op deze tablet van Samsung kan de digitale versie van de krant worden gelezen. Erg handig, want dan kan er overal en altijd gebruik worden gemaakt van het abonnement dat zojuist is afgesloten bij het AD. Wil je de krant in de hand hebben? Geen probleem, die valt namelijk gewoon in de bus.

Het AD kan het beste worden beschreven als een zeer toegankelijke krant, alleen berust op betrouwbare informatie. In vergelijking met andere kranten is het AD erg kleurrijk, maar straalt toch rust uit. De krant verschijnt in een dagelijkse uitgave en beschikt over nieuws vanuit binnenland en het buitenland.

De krant brengt ook een bijlage dat gericht is op sport, genaamd AD Sportwereld. Culturele nieuwsfeitjes en het laatste nieuws omtrent televisie en radio worden ook beschreven. Daarnaast schrijven meerdere columnisten wekelijks een column voor deze krant.

Krijg jij een regionale editie in de bus, dan zit daarbij ook het katern ‘Dichtbij’. Daarin is al het nieuws uit de regio te vinden.

Een proefabonnement op het AD kan je HIER afsluiten.