Proefabonnement Parool

Proefabonnement op Het Parool

Het Parool is een regionale krant die wel landelijk verkrijgbaar is. De krant staat al tijden bekend om de manier waarop het nieuws brengt, plus de unieke achtergronden en het specifiek gerichte nieuws op de Nederlandse hoofdstad. Elke persoon die geïnteresseerd is in het laatste nieuws rondom Amsterdam, kan gebruik maken van de dagelijkse uitgave van Het Parool. De krant wordt zes maal per week uitgegeven, doordeweeks en de weekendeditie.

Sinds 2004 is het mogelijk om Het Parool in tabloid formaat te gebruiken. De meeste bekende kranten in ons land zijn overgestapt naar dit formaat, en met succes. De krant ligt hierdoor beter in de hand en daarnaast is het meer toegankelijk en is het overzicht gebleven. Hoewel Het Parool nu verkrijgbaar is in een ander formaat, blijft het karakter van de krant zoals wij dat gewend zijn. Het Parool staat bekend om zijn volledigheid, betrouwbaarheid, openhartigheid, onafhankelijkheid en de lichtelijk brutale toon. Tevens kan er rekening worden gehouden met een kleine ironische knipoog, wat het een wat luchtigere krant maakt.

Vaste rubrieken
Het Parool is bekend onder de meeste trouwe krantenlezers, zowel in Amsterdam als daarbuiten. De vaste rubrieken zijn daar een goede reden voor. Volg het laatste Amsterdamse nieuws, maar ook de belangrijke punten in het binnenland en buitenland. Kom meer te weten over sport, films, reizen en maak gebruik van enkele handige woontips. Geniet van de prachtige recensies van bekende namen en ga helemaal op in de teksten van columnisten als Henk Spaan en Theodor Holman.

Weekendeditie
De krant wordt dagelijks uitgegeven van maandag tot vrijdag, daarnaast komt elke zaterdag de weekendeditie uit. De weekendeditie kent mooie extra’s, zoals het Stadsmagazine ‘PS van de Week’. In dit magazine zijn uitgebreide interviews te vinden, maar ook duidelijke recensies rondom restaurants en een speciale rubriek met betrekking tot wijn.

Proefabonnement Het Parool

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een proefabonnement van Het Parool? Maak dan gebruik van een kort abonnement tegen een mooie kennismakingsprijs. Het Parool zal elke doordeweeks in de bus vallen, plus de uitgebreide weekendeditie op de zaterdag. Maak gebruik van een geweldige korting en geniet dagelijks van een verse krant. Het is ook mogelijk om een proefabonnement af te sluiten, waarbij de digitale versie ook beschikbaar zal zijn. Zodat jij online kan genieten van Het Parool!