Proefabonnement Trouw

Proefabonnement Trouw

Volgens vele trouwe krantenlezers is de Trouw, één van de beste of misschien wel de beste krant van ons land. De krant staat bekend om zijn betrokkenheid, het brengt het nieuws integer en heerlijk. Daarnaast werkt het soms verfrissend om bepaald nieuws vanuit meerdere standpunten te kunnen bekijken dat kan bij de Trouw.

In het tweede katern vindt men ‘De Verdieping’, een gedeelte van de krant dat de hersenen eens goed doet kraken en stof tot nadenken doet opwaaien.

Kennismaking met Dagblad Trouw

De dagelijkse krant ‘Dagblad Trouw’ bestaat al sinds begin jaar en dag, maar sinds 2005 is de krant verkrijgbaar in een vernieuwd en wat meer compact formaat. Daarmee was het dagblad een trendsetter, aangezien meerdere landelijke kranten het voorbeeld volgde. Sinds 2005 wordt de krant op de helft van het traditionele formaat uitgebracht en met enorm succes. Deze aanpassing heeft geen enkel effect gehad op het karakter van de krant, daarnaast is de kwaliteit wat wij altijd al gewend waren van de Trouw. De nieuwe formaat heeft wel gezorgd voor meer toegankelijkheid, waardoor er veel nieuwe lezers zijn overgestapt op de Trouw.

Beste Europese krant
De krant ontving in 2012 een prachtige prijs, het mocht zich dat jaar de beste Europese krant noemen. De prijs werd uitgereikt door de organisatie van de hoogstaande ‘European Newspaper Award’. De ervaren juryleden beloonden de Trouw met de titel ‘Beste dagblad’, gekeken naar zowel het concept als de vormgeving van de krant. De jury was voornamelijk te spreken over de weekbijlage, zoals ‘De Verdieping’ en ‘Letter en Geest’. Deze bijlage geven de krant een speciaal tintje, waardoor het zowel lijkt op een dagblad als op een weekblad.

Klein bedrag
Voor een klein bedrag kan er al een proefabonnement worden afgesloten op de Trouw. Kies zelf een periode uit en geniet dagelijks van een verse krant op de deurmat. Maak gebruik van een leuke aanbieding en krijg een mooi cadeau thuisgestuurd.